Jeg prøvede for en del tid siden at dekorere nogle fine små skåle fra Tiger. Jeg syntes det var en super sjov måde at være kreativ på, og har derfor i den sidste tid været på udkig efter noget andet jeg kunne dekorere. Jeg købte to helt simple hvide krus i Søstrene Grene og gik derefter i sving med en porcelænstusch.

Det var super nemt at tegne på krusene, og da jeg først var kommet i gang kunne jeg slet ikke stoppe igen. Jeg havde på forhånd en ide om at det kunne være sjovt at skrive noget i bunden af det ene krus, så den man servere en kop te eller kaffe for kunne få sig en glædelig lille overraskelse. Det andet krus dækkede jeg til med et simpelt mønster. Hvad syntes om mine håndmalede krus?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

5 Comments

  • M. Vinter Reply

   Tak 😀 Tjaa det kan jeg for at være ærlig faktisk ikke huske, men et eller andet sted på nettet. De er at finde mange steder både på nette og i diverse hobby forretninger.

 1. Jamen de er SÅ skønne! Virkelig smuk mønster og er helt vild med idéen i bunden af kruset! Tusind tak for inspirationen og ha en super dejlig uge!

  • M. Vinter Reply

   Tak tak 😀 Ja jeg syntes også den er lidt sjov – især hvis man kan overraske nogle med den 😀 Tak og i ligemåde!

Write A Comment