Det bliver ikke et DIY indlæg, som det plejer, da jeg desværre er forhindret i at ’lege’ med på halloween traditionen, om at skære hoveder ud i græskar, i år. Jeg har ganske vist set et enkelt græskar hernede i varmen, men det var i en have og ikke særlig stort, så jeg må nok hellere bare nøjes med at inspirerer jer derhjemme, til hvad i kan gøre for at få nogle rigtig flotte halloween græskar til haven. Jeg kunne sætte et hav af billeder ind i indlægget her, for der findes godt nok utrolig mange, men i stedet vil jeg sætte nogle få ind af mine favoritter. Når jeg laver halloween græskar kan jeg godt li at lave den forholdsvist traditionelle med et ansigt af en slags – helst lidt scary! Har i lavet halloween græskar i år? Og hvilken ’type’ foretrækker i?

halloween graeskar

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

3 Comments

 1. Sikken nogle scary græskær lige den rette ånd til at skabe halloween stemningen:-) Nej det ville nok bare ikke være det sammen med en udhulet melon. Jeg synes de er utroligt store og tunge, så får faktisk aldrig slæbt en m hjem til dekoration, men skægt ser det ud. Håber du nyder varmen:-)

  • M. Vinter Reply

   Ja det syntes jeg også 🙂 Hehe – nej nok ikke helt den samme effekt og tror og det ville rådne ret hurtigt 😛
   Det kan jeg godt forstå – plejer heller ikke at købe de helt store andet jeg har kæresten med til at slæbe 😀
   Jo tak – det gør jeg skam. Glæder mig til at få lidt mere tid til at komme ud og nyde den!

Write A Comment