Jeg har brugt noget af i dag på at være lidt kreativ, og har virkelig hygget mig. Foruden at have syet en hel del, har jeg også haft gang i et lille male projekt. Det er helt vildt hvor meget en gang maling kan pifte ting, man ellers er blevet lidt træt af, op igen! Det er noget i nok har bemærket jeg benytter mig en del af, og i dag har jeg været i gang med lidt forskellige kasser.

Jeg købte disse fine og praktiske kasser i Søstrene Grene for en del år tilbage nu. Jeg bruger dem til opbevaring på badeværelset og har altid været glade for dem, men på det seneste er jeg blevet lidt træt af mønstret.

Derfor valgte jeg at give dem en omgang maling, fremfor at gå ud og investere i nogle nye. De var ikke helt så nemme at male på, og jeg er faktisk også lidt usikker på hvor lang tid malingen holder, men jeg hyggede mig med at lave dem og det er for mig tit vigtigere, end det egentlige resultat. Har i haft tid til at være lidt kreative her i løbet af påskedagene?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

    • M. Vinter Reply

      Lyder som en hyggelig påske 😀
      Det håber jeg du får gjort – er bare så hyggeligt 🙂

Write A Comment