Min kæreste købte for kort tid siden en helt almindelig og simpel træ knagerække på loppemarked til sølle 2 kr. Han ville gerne have den hængt op i sin gang, men syntes den var lidt kedelig. Jeg tog straks malerpenslerne frem og gjorde den lidt sjovere at kigge på. Syntes selv resultatet blev rigtigt godt, og vil derfor lige jeg dele projektet med jer – for det er virkelig super enkelt! Se resultate af DIY knagerækken herunder.

Jeg startede med at male hele knagrækken med en gang mat sort spraymaling fra Silvan, og lod den derefter tørre i nogle timer. Selvfølgelig kan man bruge den farve og slags maling man har lyst til – kun fantasien sætter grænser.

Jeg vidste at jeg ville male knagende en anden farve for at skabe noget spil, og overvejede om jeg bare skulle bruge mine skønne sølv og guld tuscher, men egentlig syntes jeg bronze kunne være rigtig flot. Jeg faldt heldigvis over et fint lille sæt metallisk maling i Tiger, og gik så ellers i sving.

Frædige DIY knagerække

Sådan kom den ellers lidt kedelig træfarvet knagerække til at se ud – ikke dårligt vel? Jeg havde lidt problemer med at få bronze malingen til at hænge ved, men jeg tror nemt det er klaret med en gang sandpapir på hver enkelt knag, så malingen har noget at hænge ved i. Er du på udkig efter at købe en knagerække, så læs med her.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

3 Comments

Write A Comment