Indlægget her skulle egentlig have været lagt online i går, men tiden fløj simpelthen fra mig, så jeg nåede ikke at færdiggøre det. Derfor bliver det til to indlæg i dag, for selvfølgelig skal i også have en gang Fredags INK!

Jeg har set flere i blogland forsøge sig med at lave et spejl med læderrem – og jeg elsker dem! Jeg har længe selv været på udkig efter et gammelt retro plastik spejl på loppemarkeder, gerne i en eller anden funcky farve, men uden held!

spejlmedlæderrem5

Indtil jeg i sidste weekend faldt over dette. Det var ikke helt som jeg har tænkt mig, men syntes det var så fint og elskede den anderledes form – så det købte jeg med hjem for 20 kr.

Det er nok lidt svært at se på billedet, men spejlet er brunt, og da det ikke er en farve jeg bruger meget i indretningen, endte jeg med at male spejlet sort. Jeg overvejede godt nok at købe en orange eller lignende farvestrålende maling, men det blev det sikre valg. Jeg smuttede i H&M for at købe nogle helt neutrale sorte bælter, fandt lidt sekundlim frem fra skuffen, og gik så ellers i gang med mit lille projekt.

spejlmedlæderrem7

spejlmedlæderrem6

Resultatet blev over alt forventning, og selvom vi egentlig ikke rigtig står og manglede et spejl nogle steder,  så er jeg sikker på jeg nok snart skal finde den helt rigtige placering til det. Hvis man ikke har held til at finde et gammelt spejl på loppemarked, så så jeg at pigerne fra Homesick har brugt et spejl fra Ikea, som også fungerer virkelig godt til formålet – i kan se deres indlæg lige her.

Har i også forsøgt jer med at lave et spejl med læderrem?

spejl med læderrem1  spejl med læderrem4spejl med læderrem2  spejl med læderrem3

Der findes flere forskellige måder hvorpå man kan lave et spejl med læderrem, og jeg har blandt andet fundet lidt fine eksempler her, som i måske kan blive inspireret af, hvis i ikke allerede har været i gang. Der er link i de forskellige billeder – så i kan se hvordan de dygtige mennesker bag, har båret sig ad!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Spejle - inspiration til spejle på Vinterfryd.dk

Write A Comment