Min far arbejder for TDC og har gjort det hele mit liv. Jeg tror ikke jeg kan tælle på to fingre, hvor mange gange jeg har leget på kabeltromler ud foran diverse centraler – det var selvfølgelig de helt store af slagsen, så der var noget spænding i det. Den gang tænkte jeg jo ikke videre over hvordan de så ud, bare at de var sjove at kravle rundt på, men jeg har altid syntes der var et eller andet fedt ved dem. En dag kom min skønne kæreste gående mig i møde med en kabeltromle under den ene arm – som han havde ’lånt’! Jeg blev super glad, og satte den straks ind på min værelse!

Jeg havde mange planer for hvad der skulle gøres ved den, og hvor den skulle bruges, men det er som om jeg ikke rigtig er kommet videre. Lige nu står den opbevaret, men når jeg kommer hjem igen og flytter ind hos min kæreste, vil jeg rigtig gerne tage den i brug, men hvordan? Har i nogle idéer? Jeg har fundet utallige DIY’s på nettet om hvordan man kan male dem, sætte hjul under eller bygge dem helt om. Mange af dem syntes jeg er virkelig flotte, men på den anden side kunne jeg godt tænke mig at bevare den som den er, og så bare bruge den til noget sjovt. Hvis i har nogle gode forslag så bare skyd løs! Lige meget hvad, skal jeg nok komme til at bruge min kabeltromle på den ene eller anden måde.

Vi endte med at benytte vores kabeltromle til et kabeltromle sofabord.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment