Jeg har her på det sidste faldt over en hel del dyre tattoos når jeg har surfet rundt, og mange af dem er fantastisk flotte! Jeg vil derfor i den kommende tid vise jer lidt rundt i dyreverdenen, så i forhåbentligt kan få en masse inspiration. Jeg vil starte ud med at kigge lidt på elefant tattoos – da de både som realistiske tattoos og lidt mere fantasifulde, kan være helt utrolig flotte! Personligt går jeg ikke ligefrem og drømmer om en elefant tattoo, eller dyre tattoo for den sags skyld, men jeg er begyndt at overveje det, for der findes virkelig mange gode motiver – bedøm selv!

Elefant tattoo

Elefant tattoo med tern

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

3 Comments

    • M. Vinter Reply

      Ja jeg syntes virkelig også den er cool! Selvom de traditionelle og realistiske også er pæne syntes jeg sku det er lidt fedt med noget der er lidt anderledes 😉

Write A Comment