Som i måske har bemærket, kan jeg godt li’ at bruge lidt sjove og skæve ting i min boligindretning, så det ikke bliver alt for kedeligt. Men det er jeg faktisk ikke ene om, for min kæreste har altså også nogle gange, nogle sjove påfund.

Da vi for noget tid siden var på loppemarked, valgte han nemlig at købe denne elefant med hjem – ikke fordi den skulle bruges som legetøj til familiens mindste, når de er på besøg, nej den skulle stå hjemme i vore soveværelse og pynte. Første syntes jeg det var en smule underligt, men da han så begyndte at snakke om at male den, var jeg all in!

Jeg har derfor haft gang i lidt spraymaling i dag og givet vores elefant et nyt look. Vi kunne ikke helt finde ud af farven, men tænkte at sort var et godt udgangspunkt, og så kan den jo altid males igen hvis det bliver for kedeligt! Kan i også godt li’ at indrette med lidt anderledes ting, som ingen andre har?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

    • M. Vinter Reply

      Jaaa han er ikke helt dum 😛
      Mange tak – vi er også ganske tilfredse med resultatet 🙂

Write A Comment