En af de souvenirs jeg rigtig gerne ville have med hjem fra vores rejse, var et skærebræt! Det er heldigvis lykkedes og så er det endda lavet i teak. Jeg synes træ er et smukt materiale til rigtig mange produkter og især teaktræ har en dejlig varme, som jeg ikke kan stå for. Vores hjem er ikke fyldt med teaktræsmøbler, selvom jeg er tit bliver fristet af både skænke, borde, hylder osv. Vi har dog alligevel lidt her og der, som f.eks. et skrivebord, en stol, et spejl, et lille bord og nu så også et skærebræt! Og mon ikke der kommer mere til samlingen med tiden.

Jeg har fundet lidt skønne billeder, som forhåbentligt kan inspirerer til, hvordan man på en flot og stilfuld måde, kan benytte en masse teaktræ i sin indretning. Enjoy!

teaktrae-3 teaktrae teaktrae-2 teaktrae-1

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8
Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment