En af de souvenirs jeg rigtig gerne ville have med hjem fra vores rejse, var et skærebræt! Det er heldigvis lykkedes og så er det endda lavet i teak. Jeg synes træ er et smukt materiale til rigtig mange produkter og især teaktræ har en dejlig varme, som jeg ikke kan stå for. Vores hjem er ikke fyldt med teaktræsmøbler, selvom jeg er tit bliver fristet af både skænke, borde, hylder osv. Vi har dog alligevel lidt her og der, som f.eks. et skrivebord, en stol, et spejl, et lille bord og nu så også et skærebræt! Og mon ikke der kommer mere til samlingen med tiden.

Jeg har fundet lidt skønne billeder, som forhåbentligt kan inspirerer til, hvordan man på en flot og stilfuld måde, kan benytte en masse teaktræ i sin indretning. Enjoy!

teaktrae-3 teaktrae teaktrae-2 teaktrae-1

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment