Jeg ’kom til’ at tage en lille souvenir med mig hjem fra Malaysia – kan i mon gætte hvad?

En tattoo – ja lige præcis! Jeg overvejede det inden jeg tog afsted, som jeg også skrev lidt om her på bloggen, men var ret usikker på forholdende og sådan, men det endte med jeg fandt et virkelig fedt sted, hvor de var super søde og professionelle.

Tattooen blev en smule impulsiv, da vi kun var en uge i Kota Kinabalu, hvor jeg fik den lavet, men efter at have kigget så meget på forskellige dyre tattoos i den sidste stykke tid, og ideen om at det gerne måtte være noget fra min tid på Borneo, var der ikke så langt fra idé til handling. Jeg vil gerne vise jeg nogle rigtig fine billeder af min nye tattoo, men syntes dog lige den skal hele helt først – så det må i vendte med. Stay tuned!

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment