Jeg har haft min pladespiller siden engang i starten af gymnasiet, og har altid været utrolig glad for den, men den er også en smule upraktisk. Der er nemlig ikke indbygget højtaler i, hvilket resultere en masse ledninger, forstærker og højtaler og hvis det ikke er galt nok, ja så virker den faktisk ikke rigtig mere – øv øv! Jeg har været på kig efter en ny pladespiller på diverse loppemarkeder, men chancerne for at få sådan en til at du, er desværre ikke så høje, så da jeg forleden så en blogger der havde erhvervet sig sådan en sag her, på Instagram, var jeg solgt!

Pladespilleren kan fås i flere forskellige farver i Stereo Studiet til 999.95 kr., og er efter min mening bare super lækker! Jeg har endnu ikke været nede og kigge på en i en af butikkerne, da jeg så ved jeg ender med at købe en ny pladespiller med hjem. Pengene er der nemlig desværre ikke til det lige nu, med to rejser planlagt, men der er heldigvis ikke så længe til jeg runder 25 – og der kan man jo krydse fingre! Har i en pladespiller?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

1 Comment

  1. Pingback: Min ny pladespiller! | Vinterfryd – Oplevelser || Mad || Tattoo || Mode

Write A Comment