Jeg fandt for nogle år siden en sød lille retro ventilator på et loppemarked og fordi der er så drønvarmt i vores soveværelset om sommeren, så blev den også hurtigt taget i brug. Foruden at være praktisk så er den også virkelig dekorativ, men desværre er der ikke så meget liv i den mere. Jeg har selvfølgelig ikke kunnet skille mig af med den og derfor står den så fint på vores loft og venter til den dag, jeg får mig taget sammen til, at få den fikset!

Men indtil det sker, så er jeg begyndt at drømme om en ventilator med endnu flere år på bagen og meget mere karakter. For selvom min egen lille ventilator er rigtig fin, så findes der virkelig også mange andre flotte modeller.

retro ventilator 1 retro ventilator 2Hvis i ikke aner hvad jeg snakke om så kig engang her – er de ikke for fede? I Chinatown i Kuala Lumpur hvor vi var for et par uger siden, var jeg virkelig tæt på at spørge om, jeg ikke måtte købe en af deres store lidt halvrustne ventilatorer. Hvordan jeg lige skulle få sådan et stor monstrum hjem ved jeg ikke og derfor endte fornuften også med at tage over. De var ellers virkelig flotte og meget industrielle!

Men mon ikke det nok skal lykkedes en dag at finde sådan en flot retro ventilator, som både kan stå og se flot ud samtidigt med at den kan blæse lidt luft i hovedet på mig, i de forhåbentligt varme sommermåneder derhjemme.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment