– Reklame –

Selvfølgelig var der også en entre i den gamle lejlighed, men det lille frimærke med fem døre, gråt væg til væg tæppe, et stort og mindre pænt relæ og halogen lamper der, sendte tankerne tilbage til mit teenager værelse, var stort set umuligt, at få noget godt ud af.

Derfor har entréen i det nye hus, været et af de rum jeg har haft mange idéer og ønsker til. Det blev hurtigt besluttet af det lille indhug skulle males – og et simpelt entre møbel skulle stå og pynte, samtidigt med det opfyldte ønsker til opbevaring af sko, jakker, tasker og andet, i hverdagen.

Selvom en klat maling gjorde underværker, så var jeg ikke færdig. Næste idé var en bænk. Manden var begejstret, da han gerne ville have et sted at sidde og tage sine sko på. Jeg tager altid mine på stående, men synes en bænk kunne pynte i den forholdsvist brede gang – og med et par puder kunne den også bringe noget hygge ind og give en ordentlig velkomst. Vi var mange bænke igennem og endte til sidst med denne flotte sag.

Jeg var i tvivl om den blev for lang og derved tog for meget af rummet, men den er helt perfekt! Lidt kunst fra den gamle lejlighed blev hængt op over, en lampe i loftet – og jeg er tilfreds. Jeg synes det er et rart sted at komme ind – og man får en forsmag på, at her i huset er man ikke bange for at bruge farver og hænge lidt provokerende kunst på væggene!

Bænken har jeg fået tilsendt af den inspirerende webshop Amazingliving. De forhandler en række populære danske brand og har især et flot udvalg fra Nordal – hvor min nye bænk er fra, samt House Doctor, hvor jeg efterhånden også har en række favoritter fra, herhjemme. Jeg har ikke haft glæden af, at handle hos webshoppen før nu, men det kunne bestemt godt være jeg kiggede forbi igen. Leveringen var der intet at sætte en finger på og jeg mangler stadigvæk flere ting som f.eks. lamper, stole, puder og plaider, som de bestemt – også har rigtig fine bud på!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment