Der findes en del tøj webshops der også har lidt lækkert til boligen – i flæng kan nævnes Zalando, H&M og Zara, men fornyeligt fandt jeg også ud af at Esprit har lidt bolig nips på hylderne. Jeg skal ærgerligt indrømme at det sker meget sjældent jeg køber noget som helst i Esprit, hverken på nettet eller i en af deres fysiske butikker, da jeg syntes det meste af det, er lidt konet til min stil. Men som i nok allerede har bidt mærke elsker jeg at surfe rundt efter inspiration til boligen på nettet – og her faldt flere af Esprits ting i min smag. Selvom udvalget desværre ikke er særlig stort, syntes jeg rigtig godt om de ting der er at finde på webshoppen indtil videre, og endnu bedre syntes jeg rigtig godt om prisen. Ligesom f.eks. hos H&M er det ikke priserene man skal klage over – desværre ved jeg så ikke om kvaliteten også er derefter.

Jeg har fundet lidt lækker til jer her fra Esprits webshop 

1. Lysestage // 2. Tandbørsteholder // 3. Krus //

4.  Pyntepude // 5. Bademåtte // 6. Fad // 7. Lysestage

Vores dejlige nye lejlighed har desværre lidt igen, før den er som vi gerne vil have den, da der endnu mangler f.eks. bøjlestænger til walk in, men på sigt er jeg sikker på den nok skal blive vildt lækker. Nips er ikke noget jeg har meget af, størstedelen af det jeg har fra før kommer vist fra Ikea. Jeg syntes ikke man skal overdrive med nips, men få flotte ting er lige mig. Jeg kunne godt tænke mig at have muligheden for at skifte lidt ud engang imellem. For at det hele ikke bare skal blive Ikea, tænker jeg på at investere i det fine aluminiums fad eller glas lysestagerne. Jeg kan også rigtig godt lide tandbørsteholderen, men da jeg og forvejen har en fin løsning med akrylkasser fra Søstrene Grene må jeg nok hellere melde pas på den. Har i nogen favoritter?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment