Man kender dem fra amerikanske highschool film og efterhånden er de også at finde, i ret mange danske hjem. Jeg har længe haft et ønske om, at få et fedt locker i vores lejlighed, men min kæreste er desværre ikke helt overbevist og så har pladsen heller ikke rigtig været til det. Jeg har dog ikke opgivet tanken og hvis jeg ikke er så heldig at få et igennem min mors arbejde, hvor de skal renoverer, så ender det nok med, at jeg finder et metal locker på dba.

Heldigvis er der en hel del af dem til salg derinde og priserne er nogenlunde fornuftige! Om jeg skal bruge tid på, at finde et metal locker helt rette farve eller patina eller derimod male det selv, har jeg ikke helt besluttet mig for endnu. Jeg tænkte også det kunne fedt med hylder deri fremfor en bøjlestang, hvis man ellers kunne lave dem på en fed måde – f.eks. af rionet.

Nogle af jer der har erfaring med at lave hylder i et metal locker?

metal-locker-1 metal-locker-2

Kilder: 1 / 2 / 3 / 4 / 5
Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment