Min kæreste og jeg har valgt at lease en bil, og selvom vi før i tiden har været flittige til, at tage både cykel og bus rundt i byen, for at gå på loppejagt, så er det noget lidt andet med en bil. Derfor har jeg den sidste månedstid, også lokket ham med ud i et stort udvalg af genbrugsbutikker i forstanderne til Århus.

Det resulterede for nogle måneder siden, i et virkelig genialt fund i en Røde Kors genbrug i Egå. Vi kørte egentlig efter en helt anden genbrugsbutik og opdagede tilfældigt denne på vores vej. Det viste sig, at jeg skulle blive rigtig glad for at vi stak hovedet indenfor.

genbrugsfund krystalkaraffelFor lige indenfor døren stod nemlig dette pragteksemplar af en krystal karaffel samt 6 ligeså fine glas, til den nette sum af 120 kr. Ja i hørte rigtigt! 120 KRONER! Jeg troede de havde glemt et nul og kiggede derfor lige en ekstra gang, hvorefter jeg skyndte mig, at købe det hele. Jeg kunne ikke lade være med at tænke over, om jeg skulle fortælle dem at det altså var alt for billigt for sådan et fint sæt. Men på den anden side, var krejleren i mig helt oppe og ringe! Jeg valgte derfor, at købe lidt ekstra fra butikken og holdte min mund om den billige pris.

Jeg har et par karafler i forvejen og havde planer om at købe lidt flere, men min kæreste mente, jeg skulle vente til jeg havde et sted at gøre af dem. Hvilket egentlig gav meget god mening. Men han var heldigvis ligeså tændt på at købe denne, som jeg. Der gik ikke længe før den blev fyldt med whisky og glassene fik plads i køkkenskabet, hvor de bliver brugt flittigt hver eneste dag.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment