Jeg har været så heldig at arve den flotteste gamle B&O radio fra min bedstefar, der gik bort for nogle måneder tilbage. Jeg har en forkærlighed for gamle flotte ting, så da min bedstemor nævnte at der stod en gammel radio på loftet, susede jeg straks derop! Er den ikke skøn?

Dagen i dag er brugt på at flytte de sidste af mine ting hjem til Århus, og der var radioen selvfølgelig også med. Jeg har endnu ikke helt fundet ud af hvor den skal stå, men den skal nok få en plads når vi er kommet lidt mere på plads! Min kæreste kan godt lide at rode med elektronik, så jeg har lovet ham at han gerne må tage et kig på den og se om den virker, men jeg tror dog ikke vi skal sætte forventningerne for højt, med sådan en gammel model. Det kunne selvfølgelig være fedt, men jeg syntes bare den er brand flot at have til at stå!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

    • M. Vinter Reply

      Åhhh tak – er virkelig virkelig også glad for den 😉

Write A Comment