Tilbage i Indonesien kunne jeg ikke lade være med at lægge mærke til, alle de flotte kurve lamper de havde på restauranter, butikker osv. I starten kunne jeg ikke se det flotte i dem, men de voksede stille og roligt på mig.

Jeg tror aldrig der kommer til at hænge en kurv over vores spisebord, men det er et eller andet over dem og jeg tænker det kunne være fedt, at bruge dem på den ene eller anden måde i en kolonihave – f.eks. udenfor. De giver i hvert fald en helt unik belysning samtidigt med, at de kan være meget dekorative.

kurve lamper kurvelamperJeg fik selvfølgelig ikke taget nogle billeder jeg kan vise jer at dem jeg selv har set, men heldigvis var det muligt at finde lidt af hvert på Pinterest! Og selvom de ikke er nær så farvestråelende som dem her i Asien, så giver det en meget god fornemmelse a, hvad dette er jeg snakker om. Samtidigt minder de har udgaver nok mere om noget, jeg selv ville ende ud med, hvis jeg en dag giver mig i kast med en kurve lampe eller to!

Det er nok muligt at finde nogle udgaver på diverse webshops, men jeg har egentlig en idé om, at man sagtens kunne give sig i kast med et lille DIY – projekt. Tænker i ikke også at man sagtens kunne fikse et par kurve lamper selv? Jeg er ikke helt færdig med at lege med idéen endnu, men om det nogensinde bliver til noget, ved jeg ikke helt endnu!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment