Så er der ikke længe til efterårets første måned september og derfor begynder diverse efterårs- og vinterkollektioner, også at blive præsenteret her og der. Jeg fik i går tilsendt lidt smukke nyheder fra ferm LIVING AW16 og jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med, at blade deres katalog igennem.

Kollektionen har fået navnet Subtle Dwelling og er som altid minimalistisk, funktionel og veldesignet. I denne kollektion finder man en række møbler, som f.eks. Mingle spiseborde, Herman loungestole og Haze vitrineskabet, men selvfølgelig også utallige mindre ting til indretningen.

fermlivingaw16.1 fermlivingaw16.4 fermlivingaw16.2 fermlivingaw16.3

Kilde: ferm LIVING

Jeg har tilladt mig at vælge nogle af mine favoritter ud! Især vitrineskabet synes jeg er rigtig smukt. Kombinationen af metal og armeret glas fungerer rigtig godt, og jeg kunne nemt forestille mig det enkle vitrineskab i flere af hjemmets rum. Et andet møbel fra kollektionen jeg har et godt øje til, er spisebordet. Det handler nok mest om, at jeg er selv er på udkig efter et enkelt og stilfuldt spisebord og dette fra ferm LIVING, er et rigtig godt bud!

Vi må dog vente lidt med at få fingre i de flotte nyheder, da de selvfølgelig først skal produceres færdige. I løbet af september og oktober burde de dog være at finde, både i butikkerne og online.

Skal i ha’ fat i nogle af de fine nyheder?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment