Jeg må indrømme at jeg aldrig helt har forstået hvad man skal bruge smørebrætter til, men det handler nok i bund og grund om, at jeg ikke selv har nogle og derfor aldrig rigtig har taget stilling til dem. Min mor har et par stykker fra Trip Trap og hun bruger dem næsten hver dag, så kunne forestille mig at de bliver uundværlige hvis man først få fingrene i et par.

Da jeg sad og surfede rundt på nette forleden, faldt jeg over det flotteste Ferm Living smørebræt og jeg var solgt. Serien bestod selvfølgelig af mere end blot et fint smørebræt og jeg ville have virkelig svært ved at vælge hvis jeg en dag skulle have mig et par Ferm Living smørebræt!

Ferm Living smørebræt

Serien her, som både består af smørebrætter og et par små skærebrætter har fået navnet Black og kendetegnet er de flotte og simple mønstre i sort og hvid. Det grafiske design er virkelig et kendetegn fra Ferm Living og jeg er helt vild med alle de forskellige udtryk så få grafiske figurer kan skabe! Det var netop et af disse smørebrætter jeg først faldt over, men jeg fandt hurtigt ud af, at Ferm Living også har lavet andre flotte smørebrætter.

Ferm Living smørebræt

De har nemlig også lavet denne fine og farvestrålende serie, som selvfølgelig har navnet Retro! Jeg er personligt lige vild med begge serier og tror det ville se helt vildt fedt ud, at kombinere de to! I Black serien kan man få hele seks forskellige slags og i Retro serien er der fire farver – så derfor er det ikke helt nemt at vælge. Heldigvis er et Ferm Living smørebræt ikke så dyrt og derfor kan det fint lade sig gøre at købe mere end et.

Hvad siger i til smørebrætter? Jeg er blevet lidt hooked på idéen, fordi de små brætter kan bruges til så meget forskelligt. Jeg har desværre ikke så meget plads i køkkenet, men synes det kunne være noget så fint, at bruge nogle smørebrætter i forskellige farver og mønstre til en del af sin indretning i køkkenet, evt. med krydderier, olie, kopper eller andet køkkentilbehør stående på.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment