Hjerte tattoos er super søde, og der findes faktisk utrolig mange variationer at tattoos med hjerter. Jeg har selv en kær veninde der har et lille sort hjerte på håndledet som jeg syntes er virkelig fint, men man kan virkelig også lave nogle vilde tattoos med hjerter. Jeg har som altid surfet lidt på nettet og fundet nogle lækre billeder af tattoos med hjerter – kunne i finde på at få en hjerte tattoo?

hjerte tattoos ved bryat

Hjerte af tekst på arm

Riben hjerte tattoo

Tattoo med hjerter i stiplet format

Mor hjerte tattoo venstre arm

minimalisktisk tattoo af hjerte på arm

 

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Jeg har fået min første tattovering dag kære Malene! Glæder mig til at vise den frem på bloggen 😀

    Kh Mette

    • M. Vinter Reply

      Ej hvor cool! Den glæder jeg mig meget til at se 😀

Write A Comment