Karklude er ikke ligefrem det mest sexede emne, når vi snakker nye køb til hjemmet, men de er jo desværre en nødvendighed i de fleste hjem. Hvis det står til mig kan man ligeså godt købe nogle gode og solide nogle, der holder til at blive vasket en masse gange, fremfor for billige engangskarklude fra det lokale supermarked, som nærmest går i stykker ved at man bare kigger på dem.

Jeg har både kigget lidt på viskestykker og forklæder til hjemmet, så jeg syntes også karklude skulle have lidt plads. Jeg har været rigtig glad for vores helt simple babyblå karklude, men jeg kunne egentlig godt tænke mig at få nogle nye – i hvert fald til køkkenet.

karklude3karklude1
karklude2         karklude4
Rie Elise Larsen // Fenomen // Ferm Living // Ellos Home
Det er desværre ikke så mange karklude jeg kunne få mig opsnuset til, men fandt heldigvis et lille udvalg, men nogle fine motiver og mønstre på. Jeg kan personligt rigtig godt lide pakken med de syv forskellige fra Ferm Living – for de laver som altid nogle dejlige og farverige mønstre, der ikke bliver for meget. Og så er det jo også bare lækkert at købe lidt flere af gangen, som man jo helt automatisk bliver tvunget til her – ja faktisk en karklud til hver dag i ugen.

Idéen om at have nogle karklude med forskellige og måske lidt sjove motiver, kan jeg egentlig også meget godt li’, og her ville tre pakken fra Ellos Home passe meget godt sammen med mit ønske. Jeg ved ikke lige om jeg smutter ud og køber nye karklude i morgen, men når de babyblå skal skiftes ud, så bliver det med sikkerhed til nogle lidt mere underholdende og fantasifulde af slagsen. Det er jeg helt sikker på, gør de daglige pligter i køkkenet bare en smule mere underholdende – tror i ikke?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Comments are closed.