Som I måske allerede har lagt mærke til, så har vi ingen fladskærm herhjemme og har faktisk heller ingen planer om, at skulle have en. Mange vil nok gætte på at det er mig der svinger pisken, men egentlig er det en fælles beslutning. Vi har et fjernsyn – et gammelt B&O som vi er ret glade for. Det kan ikke tage kanaler og er derfor mest i brug når der skal spilles Wii eller ses gamle hyggelige serier som f.eks. Matador.

Og det er slet ikke fordi vi ikke ser tv! Vi har bare valgt at det skal være på vores præmisser og så er behovet for en stor kasse på væggen, der nok bare ikke lige. Vi vil langt hellere høre musik som ”baggrundsstøj” når vi kommer hjem fra arbejde. Derfor foregår tv-kiggeriet via vores computere og diverse streaming tjenester som Netflix, HBO og TV2 Play når vi har tid og lyst til at dedikerer os. Vi ser lidt tv ved aftensmaden og ofte senere på aftenen – og i weekenden bliver der af og til nydt en god film.

Vores sofabord er lige blevet skiftet ud og jeg skal nok snarest vise lidt billeder og fortælle om valget. En af de vigtigste faktorer for os var størrelsen. Fordi vi netop sidder og hygger i sofaen med computeren på sofabordet, når vi ser film og serier, så skulle det helst opfylde de krav. Det tog sin tid at finde det rette og vi var mange modeller igennem. Hvis I også har svært ved at tage et valg, kan jeg anbefale jer at følge dette link til et ret imponerende udvalg af sofaborde. Der burde være noget for enhver smag!

Vores computere fungerer rigtig fint, som tv for os. Tidligere brugte vi en iPad, men inden vi rejste var det en af de ting vi valgte at sælge, da det virkede voldsomt, at rejse rundt med sådan en også.

Når vi flytter i hus skal det gamle fjernsyn helt sikkert med, men om det får plads i stuen – og ja egentlig bliver sat til igen, ved jeg ikke med sikkerhed. Vi har snakket om, om vi skulle gøre klar til, at der kunne komme en fladskærm op og hænge i stuen hvis vi en dag, har et ønske om dette. Vi endte dog med at fravælge den mulighed. Det kan godt være vi på sigt skal have os et tv og så finder vi nok en løsning på det, men for os er tanken om en computer eller muligvis en ny iPad meget mere tiltalende. Den vil vi kunne tage med os rundt alt efter, hvor vi lige ønsker at se noget spændende. Jeg skal indrømme, at jeg allerede har været inde og lurer lidt. Er der en I kan anbefale? Klik her for at se de forskellige modeller.

Vores ønsker kan nå at ændre sig 100 gange og når vi en dag får børn, så kan det godt være, at et tv bliver et vigtigt samlested. Men egentlig kan jeg godt lide idéen om, at et fjernsyn er mere bærbart og ikke bliver det element i stuen, hvor alle møblerne peger hen imod. Er det bare mig?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment