Herhjemme har vi nogle flotte gamle trædøre, som jeg ikke tror jeg nogensinde ville kunne finde på at gøre noget ved – selvom det til tiden kunne være fristende, at finde på et eller andet skørt!

Jeg er vild med flotte døre og efter min mening kan døre være flotte på mange forskellige måder – pang farvet, slidt, dekoreret, skæv. Ja jeg er faktisk ikke så vanskelig! I bund og grund handler det nok bare om, at jeg synes de skal være dekorative og charmerende på deres helt egen facon og meget gerne skille sig lidt ud fra mængden.

flottedøre1 flottedøre2 flottedøre3

Der findes virkelig mange flotte døre og jeg kunne snildt have samlet de første hundred billeder her, men jeg har forsøgt at begrænse mig. Jeg har hovedsageligt forsøgt at gå efter nogle døre der kan inspirerer, hvis i skulle stå med en kedelig og trist dør hjemme hos jer der trænger til en opfriskning.

Jeg er personligt vild med idéen om en stalddør, der kan køres til siden ved hjælp af en skinne og ville elske en rigtig gammel og rustik en af slagsen, en dag. Jeg synes også rigtig godt om at male en dør i en eller anden fremtræden farve eller hvis dette ikke kan lade sig gør, så benytte mig af folie. Har i lavet noget ved jeres døre derhjemme?

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

 1. sabrina nedergaard Reply

  Hej,

  Er ved at bygge nyt hus og er også blevet helt vild med ideen om skydedøre indtil vores viktualierum og ene badeværelse. Jeg har ikke svært ved at finde en gammel dør men jeg synes ikke rigtig jeg har held med at finde beslagene. Ved du hvor man kan købe dem udover gennem altomindretning.dk ??????

  Mvh
  Sabrina

  • M. Vinter Reply

   Hej Sabrina,

   Hvor lyder det spændende. helt sikkert noget jeg gerne vil se billeder af når det står færdigt 😀
   Desværre nej, men jeg skal nok holde øje for dig. Er sikker på det nok skal blive rigtig fedt!

   Ha’ en dejlig tirsdag.

Write A Comment