Dygtige Mille har begivet sig ud i et projekt, som jeg virkelig godt kunne tænke mig at gøre kunsten efter en dag – nemlig et indendørs vindue! Hvis det kunne blive til en hel vinduesvæg, ville det bestemt heller ikke gøre mig noget, men et enkelt vindue er nok mere realistisk!

Hvor vi bor nu vil indendørs vinduer nok ikke rigtig kunne lade sig gøre. Både fordi vi bor til leje og det er et ret omfattende projekt, men også fordi der ikke lige er nogle åbenlyse placeringer til sådan et vindue.

indendørsvinduer1 indendørsvinduer2

Kilder: 1/2/3/4/5

Det skal selvfølgelig være et gammelt og industrielt et af slagsen ligesom på billederne her. Udover at det ser brand godt ud med indendørs vinduer, så skaber det også en masse lys og hvem vil ikke gerne have mere af det i deres hjem! Jeg synes især om idéen med at have et vindue det imellem køkken og et andet rum, for så at kunne sætte hylder op langs vinduet på køkkensiden – lidt lige som på det første billede. Men imellem stue og gang kunne også være lækkert!

Jeg har på ingen måde sat mig ind i hvad sådan et projekt vil kræve, men jeg gætter på at man skal være lidt mere handy end hvad jeg er, for at give sig i kast med at lave hul i væggen!

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment