Det først for nyligt det er gået op for mig hvor flotte krystalglad kan være, men min kæreste derimod, han har altid syntes det har været vildt flot. Ja da han var teenager, købte han faktisk en krystal karaffel på en studietur til Prag. Vi har altid været uenige om hvor den skulle stå, fordi jeg ikke rigtig synes den passede ind i vores stil, men jeg ved ikke om det er alderen der har indhentet mig eller hvad der lige sker, men jeg er faktisk begyndt, at synes vildt godt om den.

krystalglas

Efter vi i dag blev grebet lidt af loppestemning og købte ti rigtig fine gamle krystalglas med hjem til næsten ingen penge, så har det hele fået en plads i vores vitrineskab i stuen. Jeg skal for at være ærlig sige, at jeg igen idé har om, om det er krystalglas vi har fået købt os eller bare ganske almindelige, men de ser skide godt ud og så er jeg egentlig tilfreds!

Det har været populært i noget tid nu med krystalglas og i især i en størrelse der kan bruges til whiskey, cognac eller andre stærke drikke. Sådan nogle stykker kunne vi virkelig også godt tænke os på vores lille barhylde på sigt, men indtil nu, synes jeg den ser smadder godt ud, præcis som den er. Hvad syntes i om krystalglas? Er det bare lige jer, eller er i måske også lidt småskeptiske, som jeg selv var til at starte på?

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment