Mit kendskab til gardiner og derved også plissegardiner er meget begrænset – for at sige nærmest ikke eksisterende! Det handler i bund og grund nok om, at emnet bare aldrig rigtig har fanget min interesse. Igennem hele min barndom har jeg altid haft de billigste persienner hængende på værelset og selvom de er utrolig praktiske, så er de for at sige det mildt bare ikke særlig kønne. Jeg tror det har gjort, at jeg aldrig har tænkt over, at gardiner rent faktisk kan være flotte og gøre utrolig meget for et rum og dets indretning!

Jeg flyttede ind hos min kæreste for godt halvandet år siden og vi har sammen fået skabt os et dejligt lille hjem. Gardinerne som han havde, blev hurtigt udskiftet, for de var noget så grimme, men de nye der er hængt op er jeg egentlig heller ikke særlig tilfredse med – det blev nemlig bare de første og bedste fra IKEA. Da der i forvejen var hængt gardiner stænger op ved alle vinduerne blev det den nemme løsning, med blot at udskifte gardinerne – men de er bare ikke særlig praktiske!

plissegardiner fra Stila1 plissegardiner fra Stila2 plissegardiner fra Stila3Stila har til gengæld bare styr på det der med gardiner og har et rigtig flot og stort udvalg af både lamel-, duo roller-, rulle-, duette- og plissegardiner – alle sammen i flotte farver og mønstre. Hos Stila kan man få råd og vejledning til alt hvad der har med gardiner at gøre og deres gardinbus kan bestilles lige til døren. Ved et konsulentbesøg har man rig mulighed for at få inspiration og blive guidet til den helt rette løsning, så ens nye gardiner passer perfekt til den eksisterende indretning.

plissegardiner fra Stila4 plissegardiner fra Stila5Jeg synes personligt rigtig godt om deres plissegardiner og det udtryk de giver til et rum – enkelt, elegant og bestemt meget pænere end de gamle persienner jeg har været vant til! Jeg synes nemlig rigtig godt om funktionen ved persienner eller lignende og derfor er plissegardiner jo uden tvivl svaret på mine bønner. Hvilke gardiner pryder jeres hjem?

– Udarbejdet i samarbejde med Stila –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment