Jeg blev inspireret til at lave et indlæg omkring sakse efter at have set Gabriellas flotte samling. Jeg tænkte umiddelbart, at var noget spøjst noget at samle på, men da jeg så hendes samling, begyndte det at give lidt mere mening, for der er virkelig nogle skønne af slagsen imellem.

Sakse er nok ikke noget jeg selv kommer til at samle på, men jeg kunne godt tænke mig en f.eks. til at klippe krydderurter med, da vores køkkensaks er lige lovlig voldsom til det formål og når engang kolonihavedrømmen går i opfyldelse, er jeg sikker på den kunne rigtig nyttig.flottesakse

HAY // Ib Laursen // House Doctor // Hübsch // House Doctor

House Doctor // Nordal // Hübsch // HAY

I forbindelse med min praktik hos Decorate Shop har jeg lagt mærke til blandt andet sakse fra HAY og House Doctor, men jeg var slet ikke klar over, at der fandtes så mange flotte sakse i alle mulige størrelser, faconer og farver. Der er flere af dem, jeg godt kunne have lyst til at købe og tror faktisk sagtens, jeg kunne komme til at lave mig en lille samling en dag!

Jeg tror jeg har tre sakse herhjemme i øjeblikket. Én i køkkenet, én i sy kassen og én i mit penalhus. Ingen af dem er særlig kønne, men de virker som de skal, så har aldrig tænkt på, at de skulle skiftes ud, men derfor kan de jo godt få sig et par nye venner. Hvad siger i til alle disse fine sakse? Kunne i også finde på at lave en lille samling?

– Indeholder affiliate links –

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Fint indlæg og fine sakse:) De helt nye Spring Scissors fra Nomes Copenhagen lanceres i morgen i Illums Bolighus på Amagertorv, så du skulle lægge et smut fordi, hvis du kan:)

    • M. Vinter Reply

      Bor desværre i Aarhus, så det bliver lidt vanskeligt, men mange tak for tippet vil da helt sikkert holde udkig efter den 😉

Write A Comment