Jeg gik helt amok med at kigge på tattoos i går – ja hvad gør man ikke for at undgå at pakke! Jeg fandt super mange flotte af slagsen, og vil selvfølgelig dele dem med jer her, så i forhåbentligt også kan blive inspireret.  Der er kun lidt over en uge til jeg smutter til Malaysia, og er begyndt og overveje om man skulle få sig en tattoo dernede? Mine to tattoos er lavet her i landet og derfor har jeg slet ingen erfaring med at få lavet tattoos i udlandet – er der nogle ting man skal være ops på? Selvfølgelig skal hygiejnen være i top, men har i ellers nogle fif eller oplevelser så del hellere end gerne!

flottetattoos5

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

  1. Jeg får nok aldrig en tatoo… men jeg synes dog det klæder mange med de små spinkle tatoveringer 🙂

Write A Comment