Fik aldrig lavet et indlæg om min tur til Formland i går, for hvis jeg skal være helt ærlig så blev hele dagen brugt i sengen, med serier kørende næsten nonstop. Men det kan jo også heldigvis nås endnu, for selvom messen desværre er slut for denne gang, så kan man jo stadigvæk sagtens blive inspireret af de mange flotte stande og muligvis få lyst til at komme til den næste messe, som forgår i sommeren fra d. 13 til d. 16 august.

formland4

formland1

formland6

Jeg var til Formland med en håndfuld af mine medstuderende og det blev faktisk en ret impulsiv tur, da vi ret tilfældigt fandt ud af sidste mandags, at vi som studerende på TEKO kunne komme gratis ind. Den chance kunne vi jo ikke forspilde og vi samlede en bil og tog på eventyr. Jeg har gerne villet med i flere år nu, men aldrig rigtig fået det arrangeret tidsnok, så jeg var vildt glad for det endelig kunne lade sig gøre, og så endda på et SU-budget!

formland5

formland2

formland3

Jeg fik desværre ikke taget helt så mange billeder, som jeg gerne ville have gjort, fordi jeg simpelthen var alt for optaget af at gå rundt og kigge og røre ved alle de flotte ting der blev udstillet. Jeg håber meget at kunne komme til Formland til august igen, for det var godt nok et helt fantastisk sted til, at samle inspiration!

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

 1. Det er rart at se, der var nogen der fik noget ud af Formland. Jeg selv var simpelthen så skuffet. Synes messen er blevet så lille-bitte, at man kan nå at se det meste på en time.
  Da jeg gik på TEKO var der stort samarbejde mellem skolen og Formland, så det er lidt mærkeligt I knap får at vide I kan komme ind. Men det må du jo huske 🙂
  Mvh Christina

  • M. Vinter Reply

   Ej hvor ærgerligt for dig. Jeg synes det var en fest ja, men jeg har jo heller ikke helt så meget at sammenligne med 😉
   Ej hvor sjovt, men der er nok også forskel på skolen i Herning og så os i Århus, det virker i hvert fald som om der er mnage ting vi først får information om i sidste øjebilk 😛

Write A Comment