Jeg har besøgt Formland tidligere, men kun mens jeg var studerende på Teko. Så da jeg for nogle uger siden, efterhånden, var forbi med min arbejdsplads, var det en helt anden hård, men også meget interessant oplevelse. At møde leverandører, snakke med nye mulige samarbejdspartnere og se en række flotte nyheder, var både lærerigt, udfordrende og vanvittigt spændende.

Jeg kunne bestemt godt blive bidt af messer – både at deltage selv som gæst, men måske også engang i fremtiden som udstiller. Om det er i den retning min karrierer tager mig, skal jeg ikke kunne sige på nuværende tidspunkt, men det kunne være interessant. Især med de mange messer der findes i udlandet og som danske brands, i stor stil er en del af. Desværre bliver det ikke til nogle udenlandske messer i år, men man kan jo krydse fingre for, at den lille virksomhed jeg er en del af, en dag også når dertil.

Var der nogle af jer der var forbi Formland? Selvom jeg tilbragte en hel dag der, kunne jeg sagtens have brugt en mere. Der var meget at se og opleve og det var nemt at mærke, at der i år var en stor opbakning omkring messen.

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment