Som jeg allerede forudså i sidste uge, har denne uge været en af dem med fart på. Med en meget udfordrende fremlæggelse mandag og derefter tre MEGET hårde dage med et projekt på Godsbanen, ser jeg nu frem til en afslappende weekend! Bloggen her har desværre lidt under min meget sammenpakket uge, men det skal jeg selvfølgelig nok få rettet bod på, og i kan se frem til en masse spændende indlæg de kommende uger, hvor jeg gerne skulle få lidt mere tid!

Jeg er ikke blevet inspireret af noget specielt i dette indlæg, men blot fundet en masse fandens fede tattoos frem til jer – så jaaa enjoy! Og ha’ en rigtig skøn weekend!

fredagsink19.1

fredagsink19.7

fredagsink19.5

fredagsink19.4

fredagsink19.6

fredagsink19.3

fredagsink19.8

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment