Som jeg allerede forudså i sidste uge, har denne uge været en af dem med fart på. Med en meget udfordrende fremlæggelse mandag og derefter tre MEGET hårde dage med et projekt på Godsbanen, ser jeg nu frem til en afslappende weekend! Bloggen her har desværre lidt under min meget sammenpakket uge, men det skal jeg selvfølgelig nok få rettet bod på, og i kan se frem til en masse spændende indlæg de kommende uger, hvor jeg gerne skulle få lidt mere tid!

Jeg er ikke blevet inspireret af noget specielt i dette indlæg, men blot fundet en masse fandens fede tattoos frem til jer – så jaaa enjoy! Og ha’ en rigtig skøn weekend!

fredagsink19.1

fredagsink19.7

fredagsink19.5

fredagsink19.4

fredagsink19.6

fredagsink19.3

fredagsink19.8

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment