I kan se frem til lidt tattoo inspiration hver fredag fremover, her på bloggen – for som en ny ting, begynder jeg nemlig på konceptet Fredags INK! Jeg tager som før i tiden fat i forskellige motiver og placeringer på kroppen og viser jer en masse lækre tattoo billeder – og ja så skriver jeg om lidt mellem himmel og jord! Jeg har selv tons af idéer, men i er selvfølgelig altid velkomne til at byde ind, hvis det er f.eks. er et specielt motiv i godt kunne bruge lidt inspiration til eller lignende!

Håber i vil tage godt imod mit nye koncept og få en sørens masse inspiration til jeres fremtidige tattoos. Ha’ en rigtig skøn weekend!

fredagstattoo1.6

fredagstattoo1.9

fredagstattoo1.3

fredagstattoo1.1

fredagstattoo1.2

fredagstattoo1.5

fredagstattoo1.7

fredagstattoo1.4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment