I kan se frem til lidt tattoo inspiration hver fredag fremover, her på bloggen – for som en ny ting, begynder jeg nemlig på konceptet Fredags INK! Jeg tager som før i tiden fat i forskellige motiver og placeringer på kroppen og viser jer en masse lækre tattoo billeder – og ja så skriver jeg om lidt mellem himmel og jord! Jeg har selv tons af idéer, men i er selvfølgelig altid velkomne til at byde ind, hvis det er f.eks. er et specielt motiv i godt kunne bruge lidt inspiration til eller lignende!

Håber i vil tage godt imod mit nye koncept og få en sørens masse inspiration til jeres fremtidige tattoos. Ha’ en rigtig skøn weekend!

fredagstattoo1.6

fredagstattoo1.9

fredagstattoo1.3

fredagstattoo1.1

fredagstattoo1.2

fredagstattoo1.5

fredagstattoo1.7

fredagstattoo1.4

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment