Så blev det fredag igen og efter en våd cykeltur, sidder jeg nu under dynen og varmer mig. Her kan jeg desværre ikke sidde så længe, for jeg skal jo selvfølgelig ud og være en del af Festugen i aften. Jeg ved ikke helt hvad planerne er endnu, men jeg ser frem til en hyggelig og forhåbentlig ikke, alt for våd aften i Down Town Århus! Hvad skal i få resten af jeres fredag til at gå med?

Vi er allerede nået til 10’ende omgang af Fredags INK – jeg syntes bare tiden flyver! I dag har jeg taget fat i en type tattoos, jeg personligt syntes virkelig godt om, og som jeg også rigtig gerne vil forsøge at implementere i mit sleeve, hvis det kan lade sig gøre – nemlig geometriske tattoos! Det findes så mange smukke af slagsen, og jeg har blandet en pose godter her til jer. Ha’ en skøn fredag

fredagsink10.5

fredagsink10.8

fredagsink10.4

fredagsink10.9

fredagsink10.2

fredagsink10.7

fredagsink10.1

fredagsink10.6

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment