Så nåede vi sørme indlæg nr. 100! Det er jo ikke så lidt og i alt ligger der omkring 800 billeder med skønne tatoveringer, som jeg håber har og i fremtiden vil, inspirer jer læsere til, at finde frem til lige netop jeres næste tatovering! Jeg synes stadigvæk det er lige så sjovt at finde flotte tattoos, som da jeg skrev første Fredags INK indlæg. Så jeg bliver nok ved lidt endnu!

Jeg har gennemgået alle de 99 indlæg og valgt en række af mine favorit tatoveringer ud. Det var lidt af en opgave, men jeg endte dog til sidst med, at finde frem til disse. Har I en favorit?

fredagsink.100.1 fredagsink.100.2 fredagsink.100.3 fredagsink.100.4 fredagsink.100.5

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment