Så nåede vi sørme indlæg nr. 100! Det er jo ikke så lidt og i alt ligger der omkring 800 billeder med skønne tatoveringer, som jeg håber har og i fremtiden vil, inspirer jer læsere til, at finde frem til lige netop jeres næste tatovering! Jeg synes stadigvæk det er lige så sjovt at finde flotte tattoos, som da jeg skrev første Fredags INK indlæg. Så jeg bliver nok ved lidt endnu!

Jeg har gennemgået alle de 99 indlæg og valgt en række af mine favorit tatoveringer ud. Det var lidt af en opgave, men jeg endte dog til sidst med, at finde frem til disse. Har I en favorit?

fredagsink.100.1 fredagsink.100.2 fredagsink.100.3 fredagsink.100.4 fredagsink.100.5

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment