Så blev det fredag igen – jubiii weekend! Og selvfølgelig også tid til Fredags INK. Jeg snød jer jo i sidste uge, da jeg desværre lå i sengen det meste af dagen, men i dag skal i selvfølgelig have lidt tattoo inspiration. Det er blevet til lidt forskelligt, som jeg håber kan inspirere. Jeg er især ret vild med den runde tattoo med bølgerne.

Har I en favorit?

fredagsink101-1 fredagsink101-2 fredagsink101-3fredagsink101-4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment