Som så mange gange før, har min kæreste sat mig i sving med, at finde en af hans kommende tattoos. Vi har planlagt at skulle have to tattoos mere hver, inden vi rejser tilbage i Danmark til december. Jeg har nogenlunde styr på mine, mens han er lidt mere usikker, i hvert fald på det ene motiv.

Han har fornyeligt begyndt at synes godt om tatoveringer, der danner et bånd om armen. Ikke de populære streger i forskellige tykkelser, men noget derhen af. Jeg var lidt skeptisk, men efter at have været på jagt efter den type tattoos i dag, er jeg kommet på andre tanker. Der er virkelig mange flotte og jeg bliver helt fristet selv!

fredagsink.102.2 fredagsink.102.3fredagsink.102.1fredagsink.102.4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment