Jeg viser tit tatoveringer, som er lavet ud fra den stilart, man kalder dot eller dotwork. For jeg kan simpelthen ikke lade være! Jeg synes det er virkelig imponerende, hvordan man kan benytte så mange små prikker, til at danne et mønster og få så imponerende flotte resultater. Jeg er dybt imponeret og kan godt love jer, at det ikke bliver sidste gang, I ser denne slags tattoos her på bloggen!

fredagsink.103.1 fredagsink.103.2 fredagsink.103.3 fredagsink.103.4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment