Tattoos ved og omkring håndleddet kan være virkelig flotte og jeg har også selv tænkt mig, at skulle have en der en dag. Hvad motivet skal være har jeg dog ingen idé om, men tror det bliver noget, der også skal gå ned på hånden! Måske det skal være en del af et sleeve – hvem ved? Jeg har fundet lidt smukke motiver frem og flere af dem, kan jeg godt se potentiale i, til mig selv.

Har I en tattoo ved håndleddet? 

fredagsink.104.4 fredagsink.104.3fredagsink.104.2fredagsink.104.1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment