Min kæreste og jeg har ofte snakket om outline tattoos. Han synes de kan være virkelig fede og især roser, har han flere gange overvejet. Jeg er i den helt anden grøft! Outline tattoos kan se rigtig godt ud, det har jeg set flere eksempler på – men der kommer nok aldrig en af dem, på min krop. Men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig!

Der findes mange udgaver af outline tattoos og jeg har blandet lidt her til jer. Er det en stilart i overvejer?

fredagsink-105-4 fredagsink-105-3 fredagsink-105-2 fredagsink-105-1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment