Min kæreste og jeg har ofte snakket om outline tattoos. Han synes de kan være virkelig fede og især roser, har han flere gange overvejet. Jeg er i den helt anden grøft! Outline tattoos kan se rigtig godt ud, det har jeg set flere eksempler på – men der kommer nok aldrig en af dem, på min krop. Men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig!

Der findes mange udgaver af outline tattoos og jeg har blandet lidt her til jer. Er det en stilart i overvejer?

fredagsink-105-4 fredagsink-105-3 fredagsink-105-2 fredagsink-105-1

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment