Der er mange der får denne type af tattoos – især piger. Og jeg forstår virkelig godt hvorfor. For de er sørme flotte! Geometriske tattoos er nok sådan jeg vil betegne dem, men om det er den rigtige term at bruge, aner jeg ikke! Især til dyremotiver synes jeg den fungerer virkelig godt og det har jeg selvfølgelig fundet nogle fine motiver, der beviser det her.

fredagsink-106-1 fredagsink-106-2 fredagsink-106-4 fredagsink-106-3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment