Nu er der snart ikke så længe til, jeg skal en tur forbi tatovøren igen og jeg glæder mig helt enormt! Det har hele tiden været planen, at jeg skulle have mig et par tatoveringer, mens jeg rejser rundt i Asien. Og efter at have fundet en fed tattooshop i KL, som samtidigt er en by vi holder meget af, så har mine planer taget fart!

Jeg håber at kunne nå to forholdsvist store tatoveringer på min højre arm, inden jeg igen sætter mine ben på dansk jord. Jeg har længe gerne villet have min arm udsmykket, men både økonomi, den rette tatovør samt modet har holdt mig tilbage. Men nu skal det være!

fredagsink-108-1 fredagsink-108-3 fredagsink-108-4 fredagsink-108-2

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment