Om et par timer sidder jeg under nålen og manner hvor jeg glæder mig til, det er overstået! Jeg er på ingen måde vild med at blive tatoveret og denne gang, er det en lidt større end af slagsen, så jeg er spændt på, hvordan det kommer til at gå.

Nå men nok om min tattooskræk. Jeg har fundet lidt farverige tatoveringer frem fra gemmerne i dag. Jeg er selv mest fan af black & grey og derfor er der også langt flere af dem at finde under denne kategori! Men tattoos med farver kan virkelig også være skønne – så tag et kig med og fortæl mig hvilken der er din favorit.

fredagsink-109-2 fredagsink-109-1 fredagsink-109-3 fredagsink-109-4

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment