Om et par timer sidder jeg under nålen og manner hvor jeg glæder mig til, det er overstået! Jeg er på ingen måde vild med at blive tatoveret og denne gang, er det en lidt større end af slagsen, så jeg er spændt på, hvordan det kommer til at gå.

Nå men nok om min tattooskræk. Jeg har fundet lidt farverige tatoveringer frem fra gemmerne i dag. Jeg er selv mest fan af black & grey og derfor er der også langt flere af dem at finde under denne kategori! Men tattoos med farver kan virkelig også være skønne – så tag et kig med og fortæl mig hvilken der er din favorit.

fredagsink-109-2 fredagsink-109-1 fredagsink-109-3 fredagsink-109-4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment