Det er utrolig så hurtigt sådan en uge kan gå – nu er det fredag igen og jeg har selvfølgelig fundet lidt tattoo inspiration frem til jer. Der er ikke noget specielt tema i dag – bare en masse flot ink!

Jeg ligger og slapper lidt af i sofaen, og lader op til i aften hvor jeg selvfølgelig skal ned og nyde lidt mere af festugen. Der er ikke rigtig lagt nogle planer endnu, så hvis i har nogle gode forslag til nogle skønne events, må i endelig sige til! Ha’ en rigtig dejlig weekend!

Fredagsink11.4

Fredagsink11.2

Fredagsink11.5

Fredagsink11.6

Fredagsink11.3

Fredagsink11.1

Fredagsink11.7

Fredagsink11.8

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment