Måske et lidt underligt motiv – men nøj hvor synes jeg bare det spiller. Det er ikke så mange måneder siden, jeg fandt en virkelig fed tatovering af en ananas. Jeg troede det var et enkeltstående tilfælde, men da jeg lidt for sjov søgte på det, fandt jeg vildt mange, der var mindst ligeså fede. Det er virkelig et motiv, jeg er begyndt at overveje – jeg har ikke lige en placering i tankerne, men heldigvis har jeg jo en hel del plads endnu.

Hvad siger i til at få tatoveret en ananas?

fredagsink-110-4fredagsink-110-1 fredagsink-110-2 fredagsink-110-3

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment