Måske et lidt underligt motiv – men nøj hvor synes jeg bare det spiller. Det er ikke så mange måneder siden, jeg fandt en virkelig fed tatovering af en ananas. Jeg troede det var et enkeltstående tilfælde, men da jeg lidt for sjov søgte på det, fandt jeg vildt mange, der var mindst ligeså fede. Det er virkelig et motiv, jeg er begyndt at overveje – jeg har ikke lige en placering i tankerne, men heldigvis har jeg jo en hel del plads endnu.

Hvad siger i til at få tatoveret en ananas?

fredagsink-110-4fredagsink-110-1 fredagsink-110-2 fredagsink-110-3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment