En tatovering jeg helt sikkert skal have mig en dag er en bregne! De er efter min mening enormt flotte og jeg kunne faktisk godt tænke mig en kæmpe en. Men placeringer er jeg ikke helt sikker på endnu. Selvom jeg kun er oppe på 7 tattoos i alt, så har jeg ret mange i tankerne og pladsen begynder stille og roligt at svinde ind. Hvis jeg dækker hele kroppen er der selvfølgelig god plads endnu, men det er nu ikke helt planen.

Nogle gode forslag til placering af en bregne?

fredagsink-111-2 fredagsink-111-4 fredagsink-111-1 fredagsink-111-3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. jeg har selv en bregne tattoveret på armen! Og jeg er så glad for den. Den er placeret lidt ligesom billede nummer 2. 🙂 Synes de tager sig bedst ud på armene.

    • M. Vinter Reply

      Lyder rigtig flot! Har overvejet armene, men der er bare så mange andre motiver, jeg også gerne vil have der 😛
      Må jeg se et billede af din?

Write A Comment