En tatovering jeg helt sikkert skal have mig en dag er en bregne! De er efter min mening enormt flotte og jeg kunne faktisk godt tænke mig en kæmpe en. Men placeringer er jeg ikke helt sikker på endnu. Selvom jeg kun er oppe på 7 tattoos i alt, så har jeg ret mange i tankerne og pladsen begynder stille og roligt at svinde ind. Hvis jeg dækker hele kroppen er der selvfølgelig god plads endnu, men det er nu ikke helt planen.

Nogle gode forslag til placering af en bregne?

fredagsink-111-2 fredagsink-111-4 fredagsink-111-1 fredagsink-111-3

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

2 Comments

  1. jeg har selv en bregne tattoveret på armen! Og jeg er så glad for den. Den er placeret lidt ligesom billede nummer 2. 🙂 Synes de tager sig bedst ud på armene.

    • M. Vinter Reply

      Lyder rigtig flot! Har overvejet armene, men der er bare så mange andre motiver, jeg også gerne vil have der 😛
      Må jeg se et billede af din?

Write A Comment