Så blev det fredag igen og derfor tid til lidt tattoo inspiration. I dag er valget faldet på et bestemt motiv, som jeg aldrig bliver træt af at kigge på. Der findes så uendelig mange typer af blomster, så selvom du vælger dette motiv, har du stadigvæk gode muligheder for, at gøre det unikt! Jeg har fundet nogle af alle de muligheder, der er for blomster motiver og håber billederne kan være til inspiration.

fredagsink-112-1 fredagsink-112-3 fredagsink-112-2 fredagsink-112-4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

2 Comments

  1. Fine tatoveringer – men der er nu ikke nogen, der matcher Kelly Violet, når det gælder blomstermotiver 🙂

    • M. Vinter Reply

      Wauw hun er dygtig – hende skal jeg helt klart følge 😀 Tak for kommentar og fornyet viden 😉

Write A Comment