Så blev det minsandten fredag igen og tid til at dele lidt flere flotte tattoo billeder med jer! Jeg er bidt af tatoveringer for tiden og hvis økonomien havde været til det, sad jeg nok allerede i stolen igen. Også selvom den sidste, ikke er helt helet endnu. Jeg kan slet ikke få nok og har virkelig fundet ud af, hvor meget det betyder for mig, at have en fast tatovør, som jeg føler mig helt tryg ved. At hun så befinder sig i Kuala Lumpur, er ret så besværligt!

fredagsink-113-4fredagsink-113-2 fredagsink-113-3fredagsink-113-1

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment