Så blev det minsandten fredag igen og tid til at dele lidt flere flotte tattoo billeder med jer! Jeg er bidt af tatoveringer for tiden og hvis økonomien havde været til det, sad jeg nok allerede i stolen igen. Også selvom den sidste, ikke er helt helet endnu. Jeg kan slet ikke få nok og har virkelig fundet ud af, hvor meget det betyder for mig, at have en fast tatovør, som jeg føler mig helt tryg ved. At hun så befinder sig i Kuala Lumpur, er ret så besværligt!

fredagsink-113-4fredagsink-113-2 fredagsink-113-3fredagsink-113-1

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment