Øret er egentlig en lidt underlig placering til en tattoo og heller ikke et sted jeg havde overvejet før, end for et par måneder siden. Det er hverken en node, stjerne eller et lignende mønster, som ellers er populært at få, når placeringer er så lille. Nej jeg er lidt mere ovre i nogle streger på selve øret.

Min kæreste er ikke så begejstret for placeringen, ligesom han heller ikke var stor fan af dem, jeg fik på fingrene. Hans mening er vigtig for mig, men heller ikke alt afgørende. Jeg er ret sikker på, at jeg skal have den tatovering en dag, men hvis det ikke bliver nu, mens vi er på farten, så går der nok lidt tid!

fredagsink-114-1 fredagsink-114-2 fredagsink-114-3 fredagsink-114-4

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment