Jeg synes ryggen og skulderbladene er ideelle placeringer til tatoveringer og jeg skal helt sikkert også selv, have noget der en dag. Jeg er dog lidt usikker på, om det skal være en stor tattoo der dækker det øverste af ryggen eller flere mindre, så der både kan være en mellem skuldrebladene, på selve skuldrebladene og længere ned på ryggen.

Jeg hælder nok mest til en større tattoo, der dækker et stort stykke. Hvad siger I?

fredagsink-115-2fredagsink-115-4fredagsink-115-1fredagsink-115-3

Author

Boligglad - tattooskør - blogger - som godt kan lide at drømme ekstra stort! Følg mine boligdrømme, mange forslag til tattooidéer, snart påbegyndende nybyggeri, store kærlighed til planter og loppemarkeder, kreative udfoldelser, spændende butiksbesøg og evige snak om flere tattoos.

Write A Comment