Jeg synes ryggen og skulderbladene er ideelle placeringer til tatoveringer og jeg skal helt sikkert også selv, have noget der en dag. Jeg er dog lidt usikker på, om det skal være en stor tattoo der dækker det øverste af ryggen eller flere mindre, så der både kan være en mellem skuldrebladene, på selve skuldrebladene og længere ned på ryggen.

Jeg hælder nok mest til en større tattoo, der dækker et stort stykke. Hvad siger I?

fredagsink-115-2fredagsink-115-4fredagsink-115-1fredagsink-115-3

Author

Oprindelige fra Djursland men dog har jeg haft min base i Århus siden 2019. Min professionelle baggrund inkluderer en uddannelse som Multimedie Designer fra Erhvervsakademi Aarhus og som Retail Designer fra TEKO. Gennem mere end otte år har jeg arbejdet dedikeret inden for interiør- og designbranchen, med erfaring fra anerkendte danske virksomheder.

Write A Comment